30 MEI 2024
Suikerunieterrein GRONINGEN
Tickets

2018 / Claire Madden: leading voice van Generatie Z

Ze wordt wereldwijd gezien als de ‘leading voice’ van Generatie Z: Claire Madden. Deze Australische dame is social researcher, founder en CEO van Hello Clarity, keynote speaker én auteur van het in 2017 verschenen boek ‘Hello Gen Z’. Tijdens Trendship 2018 laat ze het geluid horen van de geboren en getogen digitalen. Generatie Z representeert niet alleen de toekomst, ze creëren het.

 

Generatie Z draait sinds 1997 op de wereld mee en beslaat in 2020 zo’n veertig procent van de grote wereldmarkten. ‘Z’ is milieubewust, influencer-minded en gek op merken als YouTube, Oreo en Netflix. De generatie laat zich beschrijven als early-adopters en wordt alom gezien als de ongrijpbare generatie. Om trends te kunnen begrijpen, op veranderingen te kunnen reageren en mee te kunnen gaan met de veranderende wereld is het noodzaak om de opkomende generaties te kunnen begrijpen. Claire Madden vult het gat tussen deze nieuwe creators en de leiders van vandaag.

Claire Madden

Claire Madden is geboren, getogen en nog steeds woonachtig in Sydney. Ze wordt geroemd om haar energieke keynotes met een goede mix van feiten, humor en fun. St. Patrick’s College uit Campbelltown omschreef Claire’s presentatie ooit als volgt:

"Vibrant, exciting, relevant, informative, energetic, personable and from the feedback we have received, one of the best presenters our attendees have ever seen."

Trendship 2018

Op donderdag 18 oktober is Claire Madden één van de keynote-speakers van het Main event van Trendship 2018. On stage wordt deze ‘aussie’ vergezeld door twee grote meneren uit Zweden. Skype’s co-creator Jonas Kjellberg en trendspotter Magnus Lindkvist.