30 MEI 2024
Suikerunieterrein GRONINGEN
Tickets Programma

FAQ

1. Wat kun je van Trendship verwachten?

Trendship inspireert met vijftien grote noordelijke thema’s op het gebied van innovatie, energie, ondernemerschap, tech, food en vitaliteit. Met het motto ‘get empowered today, start building tomorrow’ ambieert Trendship om samen met 1.000 ondernemers en professionals een impuls te geven aan de noordelijke groeiagenda. We bieden jou een plenair programma met inspirerende sprekers, nieuwe energie, een verrassende Playground vol innovaties, en een themaprogramma waarbij je zelf de onderwerpen kiest waarmee je aan de slag wil. Hoe jouw dag op 30 mei 2024 eruitziet, bepaal je daarmee zelf.

2. Wanneer en waar vindt Trendship plaats?

Trendship keert terug op donderdag 30 mei op het Suikerunieterrein in Groningen. Het ondernemersfestival van Noord-Nederland is geopend tussen 8.00 en 18.00 uur.

Het plenaire programma organiseren we in het zeefgebouw van het Suikerunieterrein, aan de Suikerlaan 10 in Groningen. Het zeefgebouw is ook de plek waar je vooraf, nadien en tussen de onderdelen door samen koffie kunt drinken, kunt lunchen en borrelen. Met ons themaprogramma zoeken we vijf andere locaties op. We organiseren grote themasessies in Het Stadslab, EM2 en de Romney-loods van Paradigm. Ook betrekken we twee themalocaties in het zeefgebouw zelf: De Kristal en Energie Hub 050.

3. Voor wie is Trendship?

Trendship is er voor jou als gedreven ondernemer en professional uit het noordelijke bedrijfsleven. Jouw ambitie stopt niet bij de voordeur van je bedrijf. De regio waarin je woont, werkt en leeft wil je laten groeien. Als bezoeker van Trendship word je gedreven door innovatie, samenwerking en duurzame groei. Trendship biedt jou als ondernemer met noordelijk DNA een dynamisch podium met inspiratie, nieuwe energie en netwerk van 1.000 mede-ondernemers, voornamelijk actief in het mkb.

4. Hoe registreer je je voor Trendship?

Registreren voor Trendship kan op twee manieren:

1. Koop hier je ticket (€150 excl. btw per ticket)
Bevestig hiermee je komst naar Trendship en ontvang, na betaling, meteen je ticket in je mail. We sturen je voorafgaand aan het ondernemersfestival een uitnodiging om je eigen programma samen te stellen.

2. Verzilver je uitnodiging via één van de partners of ambassadeurs van Trendship
We maken Trendship 2024 samen met partners en ambassadeurs uit het noordelijke bedrijfsleven. Het kan zijn dat je een uitnodiging van één van deze organisaties ontvangt. Verzilver deze uitnodiging, bevestig je komst en stel op een later moment jouw eigen Trendship-programma samen. Let op: het is alleen mogelijk om je uitnodiging te verzilveren via de directe uitnodigingslink die je van de desbetreffende partner of ambassadeur hebt ontvangen. Op onze website kun je alleen een ticket kopen.

Tickets zijn op naam en niet overdraagbaar.

5. Heb je je ticket niet ontvangen of niet meer in bezit?

Heb je je geregistreerd voor Trendship, maar heb je je ticket niet ontvangen of ben je deze kwijtgeraakt? Mail ons dan via contact@trendship.nl of stuur een berichtje via onze contactpagina.

6. Hoe stel je je eigen themaprogramma samen?

Het themaprogramma vormt het hart van Trendship en bestaat uit vijftien sessies die worden verdeeld over drie tijdsblokken. Iedere themasessie gaat in op een onderwerp of vraagstuk dat relevant is voor de noordelijke regio, met volop inspiratie voor jou als ondernemer om meteen morgen in actie te komen. Voorafgaand aan Trendship ontvang je een uitnodiging om je eigen programma samen te stellen. Je kiest uiteindelijk drie themasessies waar jouw interesse en/of expertise ligt en waar je verder over wil praten.

Let op:

1. Je kunt je aanmelden voor de themasessies, zolang de capaciteit van de desbetreffende sessies nog niet is bereikt. Mocht een sessie vol zitten, dan raden we je aan om een andere sessie te kiezen.
2. Bezoek je Trendship op uitnodiging van een partner? Dan vullen we jouw komst naar de desbetreffende themasessie, die door deze partner wordt gehost, alvast in. We geven je daarnaast wel de gelegenheid om twee andere themasessies te kiezen.
3. Wil je jouw keuze voor een themasessie wijzigen? Neem dan contact met ons op via contact@trendship.nl of stuur een berichtje via onze contactpagina. Wij gaan kijken wat we voor je kunnen betekenen.

7. Door wie wordt Trendship georganiseerd?

Trendship 2024 wordt georganiseerd door stichting Trendship. Stichting Trendship en daarmee ook Trendship is een initiatief van Innpact, een groep leden van ondernemers- en werkgeversvereniging VNO-NCW MKB Noord. Samen hebben zij de ambitie om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het Noorden op maatschappelijk en economisch vlak. Zij zien Trendship als dé perfecte voedingsbodem voor verdere noordelijke groei. In het verleden werd Trendship georganiseerd door internetbureau Tres en later door Mediahuis Noord (toen: NDC mediagroep).

8. Hoe kan je instappen als partner of ambassadeur bij Trendship?

Trendship geeft op 30 mei 2024 samen met partners, ondernemers en professionals richting aan de noordelijke groeiagenda. Met een ondernemende mentaliteit stellen we deze bij, jagen we thema’s aan en agenderen nieuwe onderwerpen. Als partner of ambassadeur deel je jouw ambitie voor de regio en support je deze. Je geeft Trendship inhoudelijk vorm, krijgt de kans om jouw relaties mee te nemen, ontmoet nieuw netwerk én onderstreept dat je het bouwen aan een mooiere regio niet zomaar aan anderen overlaat.

Klik hier voor meer informatie over de ambassadeurspakketten van Trendship.

Neem contact met ons op via contact@trendship.nl of stuur een berichtje via onze contactpagina voor meer informatie over de inhoudelijke partnerpakketten.

9. Waar kan je parkeren?

Het is mogelijk om te parkeren op het Suikerunieterrein zelf aan de Suikerlaan 10 in Groningen. Volg ter plekke de instructies van onze verkeersbegeleiding.

Let op:

1. In en om Groningen zijn de komende tijd veel wegwerkzaamheden. Houd daar rekening mee als je Trendship bezoekt. We raden aan om Google Maps te gebruiken voor de meest actuele en snelste route. Bekijk alle wegwerkzaamheden in Groningen en meer informatie via www.groningenbereikbaar.nl.
2. De parkeermogelijkheden op het Suikerunieterein zijn beperkt. We raden je daarom aan om, waar mogelijk, te carpoolen, met het OV te komen of per fiets naar het Suikerunieterrein te gaan. Je bereikt het Suikerunieterrein per fiets via de fiets- en voetgangersbrug aan de Energieweg.

10. Wat moet je doen als je je hebt geregistreerd, maar toch bent verhinderd?

Geef je annulering zo snel mogelijk aan ons door via contact@trendship.nl of stuur een berichtje via onze contactpagina. Jouw plek komt vrij voor een andere ondernemer of professional.

11. Hoe zit het met eten en drinken?

Trendship voorziet in koffie, thee, lunch én een borrel.

Alle eet- en drinkfaciliteiten zijn te vinden in het centrale zeefgebouw. We bieden ze aan in een handige to go-variant, maar je kan ze ook ter plekke op onze terrassen nuttigen. Uitzonderingen daargelaten is het niet mogelijk om op de themalocaties te eten of te drinken.

12. Waar kan ik terecht met andere vragen over Trendship?

Mail ons via contact@trendship.nl of stuur een berichtje via onze contactpagina.

13. Hoe blijf ik op de hoogte van de laatste Trendship-updates?

We houden je op de hoogte via onze social mediakanalen, via LinkedIn, Instagram en Facebook. Zodra je je hebt geregistreerd ontvang je van ons op frequente basis een nieuwsbrief en natuurlijk houden we je op de hoogte via de Trendship-website. Deel jouw ervaringen via social media met #trendship2024.

14. Wordt er ook verslag van Trendship gedaan?

Tijdens Trendship worden door fotografen, videografen en andere bezoekers foto’s en video’s gemaakt. Als je Trendship bezoekt heb je er geen bezwaar tegen dat je mogelijk zichtbaar bent op beeldmateriaal dat door Trendship en derden wordt gemaakt. Het foto- en videomateriaal mag door Trendship en haar partners vrij gebruikt en gepubliceerd worden. De organisatie kan op geen enkele wijze een vergoeding geven aan de personen die op de foto of video staan.

Ben je niet blij met een specifieke foto? Neem dan contact met ons via contact@trendship.nl of stuur een berichtje via onze contactpagina.

15. Wat moet je doen als je als pers of fotograaf Trendship wil bezoeken?

Mail ons via contact@trendship.nl of stuur een berichtje via onze contactpagina.