30 MEI 2024
Suikerunieterrein GRONINGEN
Tickets

2018 / Snelle keynotes in gloednieuwe Inspiratiedomes

Meteen na de keynotes op de Mainstage en in het theater wandelen bezoekers de Playground van Trendship binnen. Onder de noemer ‘Trendship presenting the best and brightest’ staan hier ruim 40 innovaties. Je ontdekt er onder meer de nieuwste BMWi3-serie, de SmartSuit van Samsung, zorgrobot LEA en de VR Swing. Trendship voegt daar dit jaar drie nieuwe tracks aan toe: de Inspiratiedomes van KPN, Deloitte en ING. Doe een headphone op en luister naar snelle keynotes.

 

In iedere Inspiratiedome zijn andere experts aan het woord. Ontdek hier het volledige programma.

Inspiratiedome ING
Lessons learned uit de transitie van ING naar een platform

Presentatie door: Flip Tonkens
Specialist Platforms en Digital Transformation ING

ING stond aan de wieg van wat nu ‘fintech’ wordt genoemd. What’s next? ING laat met 2 nieuwe mkb-tools zien dat de toekomst net zo glorieus is als het verleden.

 

Inspiratiedome KPN
Team up move forward

Presentatie door: Wico Mulder
Team Lead Data Innovaties Lab bij KPN ICT Consulting

Technologieën zoals Blockchain, Internet of Things en Kunstmatige Intelligentie kloppen hard aan de deur. KPN Consulting neemt je mee in het proces van co-innovatie en deelt voorbeelden uit het bedrijfsleven.

Presentatie door: Jacob Groote
EVP Products B2B KPN

KPN test als eerste provider in 4 Field Labs de nieuwe generatie mobiele netwerken. Jacob Groote staat stil bij de eerste ervaringen uit deze Field Labs.

 

Inspiratiedome Deloitte
Innovaties versus best practices

Presentatie door: Joey Gonesh
Founder & Innovator Friday Out of the Box

Je wilt meer met innovatie, maar wat je ook probeert: het komt niet van de grond. Het valt ook niet mee: van niets naar iets gaan. Friday out of the Box, opgericht door Joey Gonesh en zakenpartner Noor Scheltema, is de partner in innovatie. Ze hebben lef. Ze hebben energie. Zijn creatief. Maar, zo stellen ze zelf, er zit ook academisch beton onder alles wat ze doen. Tijdens Trendship neemt Joey Gonesh je mee tijdens een megasnelle innovatieworkshop.

Presentatie door: Omar Kbiri
Influencermanager & oprichter VEED-Festival

Verhalenvertellers en duiders: sta op en verenig je. Volgens Omar Kbiri, oprichter van Maak, begint het succesvol brengen van content bij het samen vertellen van verhalen. Bij Maak, is dat al vanaf de oprichting het uitgangspunt. “Maar we hebben de jonge garde hard nodig”. Het is één van de redenen waarom Kbiri tijdens Trendship Talent spreekt. “Om jonge mensen te vertellen over het carrièrepad dat nieuwe contentplatformen zoals YouTube en Instagram bieden”. In de middag maakt ‘ie een snel uitstapje naar de top van het zakenleven in de Inspiratiedome op de Playground.

Presentatie door: Olivier van Duijn
CEO Marktplaats

Olivier van Duijn gooide het 3 jaar geleden het roer om en zette de customer journey intern centraal. Oude rechttoe-rechtaan afdelingen maakten plaats voor teams die de klantreis tot in detail volgen en alsmaar vanuit de gedachte denken: hoe kan het nog handiger, sneller of leuker?