30 MEI 2024
Suikerunieterrein GRONINGEN
Tickets

2019 / Inspiratiespecials op de Trendship Playground!

Dat op de mainstage inspirerende sprekers staan zoals Niels Verwij, Charlie MacGregor en Jiggy Djé staan, wist je ongetwijfeld al. Maar weet je dat Trendship dit jaar ook een dikke line-up heeft op de Playground? Trendship komt met drie Inspiratiespecials waar je je, na je aanmelding voor dag 2 van Trendship, voor in kunt schrijven. Maak je keuze uit een flinke dosis inspiratie van Arjen Boekhold van Game Changer Unltd. en voormalig  Tony’s Chocolonely, Friso Visser en Linda Vermaat van Innofest, of Kevin Langeree en Eveline Praal van YoungCapital.

 

Niemand is te klein om impact te maken

Arjen Boekhold, bekend van Tony’s Chocolonely, heeft met zijn impactvolle chocoladereepje de markt veroverd. Sterker nog: het heeft de wereld van chocolade veranderd. Arjen is Game Changer. Met zijn bedrijf Game Changer Unltd. inspireert en daagt hij bedrijven uit om positieve impact onderdeel te maken van hun dagelijkse business case. Want, stelt Arjen, niemand is te klein om impact te kunnen hebben. De keuze is aan jou; durf jij je eigen richting te kiezen?

Master je mindset: focus op groei

Tijd voor een focusverschuiving! Het is bewezen dat als je je focust op groei, in plaats van op resultaat, dat je gelukkiger én zelfverzekerder wordt. Onze prestaties gaan, paradoxaal genoeg, juist omhoog als we niet op resultaat gericht zijn, maar op groei. Tijdens de sessie van YoungCapital leer je wat growth mindset is en hoe je ‘m kunt trainen. Drievoudig wereldkampioen kitesurfen Kevin Langeree vertelt hoe hij de growth mindset heeft toegepast om de beste van de wereld te worden. Het gaat niet over PROVING yourself, maar IMproving yourself. Daag jezelf uit en groei!

Pressure cooker: fix the world and make money

Geld verdienen en de wereld verbeteren gaan hand in hand. Samen met directeur Linda Vermaat van Innofest en creative director Friso Visser van Brain Fuel gaan we brainstormen over hoe we dit voor elkaar gaan krijgen. Wees gewaarschuwd: tijdens deze sessie zit je niet alleen maar te kijken naar het podium, want je doet zelf mee! Zij hebben jouw denkkracht en daadkracht nodig.

Join Trendship 2019

De inschrijvingen van de specials verlopen exclusief via de mailing, dus houd je inbox goed in de gaten als je je wil aanmelden en reserveer één van de plekken. Behalve dat je op de Playground van Trendship 2019 deze inspiratiespecials bij kunt wonen, is het ook dé gelegenheid om te genieten van innovaties en om in contact te komen met andere ondernemers. Heb jij je kaarten nog niet binnen? Scoor ze nu hier!