30 MEI 2024
Suikerunieterrein GRONINGEN
Tickets

2019 / Join Trendship: 16 én 17 oktober 2019

Mark your calendar, want Trendship is terug! Het populaire innovatie-event stoomt dit jaar in moordend tempo door. Trendship draait hiermee niet alleen om groei en verandering, het toont zelf ook ondernemersballen. Trendship ontwikkelt zich in 2019 naar een tweedaags innovatie-fest. Ben jij erbij op woensdag 16 en donderdag 17 oktober? Schrijf ‘m op, want Trendship is opnieuw ‘aan’ in MartiniPlaza Groningen.

 

Trendship is groot gegroeid in Heerenveen en doet nu voor de derde opeenvolgende keer Groningen aan. Oorspronkelijk gestart als een congres voor de Noord-Nederlandse besluitvormers, is in 2019 Trendship een landelijk festival voor ruim 3.000 studenten, professionals en decisionmakers. De essentie van het evenement is vanaf het begin tot en met de nieuwste editie gelijk gebleven: Trendship staat voor inspiratie voor innovatie. Dit draait allang niet meer ‘slechts’ om technologische trends, Trendship verlegt ook haar focus naar sociale en organisatorische innovatie.

Woensdag 16.10

Zorg dat je op de gastenlijst staat, want Trendship 2019 trapt af op woensdag 16 oktober met een exclusief avondprogramma voor besluitvormers. Wat er op jouw bordje beland? Een koningsmaal van een sterrenchef, serieuze noten van ’s Nederlands snelste groeiers en vermaak van de man met wie je wellicht 2019 gaat afsluiten.

Donderdag 17.10

Een dag later is MartiniPlaza het terrein van young en grown professionals, samen met studenten uit alle takken van het Noord-Nederlandse onderwijs. Met op de line-up: de nummer 1 influencer van Nederland, andere top-notch sprekers, kleinere tracks van professionals uit jouw buurt én een afsluiting waarvan je nu al in de war raakt. Innoveren is een feestje. Het is leuk, je gaat af en toe onderuit, maar staat weer op, viert successen en groeit. Met deze mindset verandert Trendship dag 2 naar een innovatie-fest die alleen de naam ‘congres’ allang niet meer kan dragen. Trendship 2019 is groots. Daar móet je bij zijn.

 

Play video

Tickets

Dag 1 van Trendship is exclusief op uitnodiging. Voor dag 2 haal je hier je tickets!