30 MEI 2024
Suikerunieterrein GRONINGEN
Tickets

NoordZ

Weten wat er in Noord-Nederland speelt op het gebied van duurzaamheid, werk, onderwijs, innovatie en ondernemerschap? NoordZ is dé centrale plek voor inspiratie en kennisdeling. Het verbindt zakelijk Noord-Nederland met onafhankelijke vakjournalistiek en verhalen uit de regio. Daarnaast biedt NoordZ professionals ook een podium, onder meer tijdens Trendship. Trendship brengt, als onderdeel van NoordZ, live verbinding voor zakelijk Noord-Nederland.

NoordZ levert een belangrijke bijdrage aan een positieve positionering van het Noorden als aantrekkelijke regio om in te ondernemen, werken of studeren. Het verbindt onderwijs, overheid en bedrijfsleven met verhalen die zakelijk Noord-Nederland raken en thema’s die leven in de Noordelijke samenleving.

Focus op persoonlijke drijfveren

Op NoordZ komt onafhankelijke vakjournalistiek gericht op de actuele zakelijke thema’s samen met verhalen en content uit het hart van onze regio. Altijd met een focus op de persoonlijke drijfveren van de mens. Deze unieke combinatie maakt NoordZ een persoonlijk, inspirerend en informatief zakelijk platform. Het is breed toegankelijk met een hoogwaardig kwalitatief niveau.

 


Samenwerken met NoordZ: www.ndcmediagroep.nl/noordz