30 MEI 2024
Suikerunieterrein GRONINGEN
Tickets

POCKET/ Impressie Pocketeditie Boost Your Business

Hoe kun je je online présence verbeteren? Op deze centrale vraag en meer gaven onderzoeker Sander Duivestein en Sue Stephens, Lori Spruijt en Jihane Boukou (van Facebook) tijdens de laatste Trendship Pocketeditie van dit seizoen antwoord. Was je erbij in EM2 Groningen of moest je deze kans helaas aan je voorbij laten gaan? Check de beelden voor meer inspiratie!

 

De laatste Pocketeditie van het seizoen stond in het teken van groei: Boost Your Business, powered by Facebook. In een vol EM2 in Groningen, onder leiding van host Bart Joling, legden de medewerkers van Facebook uit hoe ondernemers Facebook en Instagram kunnen inzetten voor hun bedrijf en schetste trendwatcher Sander Duivestein een beeld van de toekomst.

Want dat sociale media voor een business boost kunnen zorgen, bleek wel degelijk uit de verhalen van twee ondernemers die op het podium hun ervaringen mochten delen. Live gaan, evenementen organiseren en posts boosten: alle tips kwamen voorbij.

Wil je je bedrijf ook in de toekomst blijven runnen? Dan doe je er goed aan om mee te gaan in de normen en waarden van de nieuwe generatie, was de boodschap van trendwatcher Sander Duivestein. Die zijn echt wezenlijk anders. Hoe anders? Dat lees je bij onze collega’s van ondernemersplatform noordz.

Play video

Boost your Business werd mogelijk gemaakt in samenwerking met Facebook, MKB Nederland Noord, MKB Ondernemersavond en NDC mediagroep.