30 MEI 2024
Suikerunieterrein GRONINGEN
Tickets

/ Work

Arjen Banach

Arjen Banach is veelgevraagd spreker en dagvoorzitter op het gebied van organisatiecultuur, verandermanagement en werkgeluk. Hij is Chief Happiness Officer bij een grote zorginstelling waar hij zich bezighoudt met een bouwen van een cultuur waarin professionals optimaal kunnen presteren en betrokken zijn. Ook host Arjen de podcast ‘Energie aan het Werk’.

Arjen Banach daagt zijn publiek tijdens zijn lezingen graag uit. Hij heeft een frisse blik over hoe werken anders georganiseerd kan worden, hoe veranderingen slagen en organisaties kunnen groeien met professionals die betrokken zijn. Energie is de brandstof om dingen anders te durven doen, te veranderen. Arjen wil laten voelen dat het anders moet, inspireren hoe dat kan en motiveren om het ook echt in praktijk te brengen.

Dwarsdenkers en visionairs

Met zijn podcast ‘Energie aan het Werk’ en zijn artikelen geeft Arjen een inkijk bij de meest opvallende bedrijven in Nederland en spreekt hij de grootste dwarsdenkers en visionairs op het gebied van organisatiecultuur. Allemaal om duidelijk te maken hoe organisaties winnen in de wereld van morgen en jou uit te dagen te veranderen.

Op dinsdag 1 december host Arjen het Work-webinar van Trendship. Schrijf je hier in.