30 MEI 2024
Suikerunieterrein GRONINGEN
Tickets

/ Entrepreneurship

Jort Verhage

DAY 2

Stel je voor: je bent 8 jaar, zit in groep 4 van de basisschool en wordt continu geremd in je ontwikkeling. Je hebt het gevoel dat je iets wil doen wat betekenis geeft, maar het onderwijs heeft je niets te bieden: geen doel, geen uitdaging, geen plezier. Wat ga je doen? Je gaat je vervelen. En dat deed Jort Verhage ook. Aanvankelijk ging ‘ie voor een carrière als professioneel tennisspeler. Later begon hij tennistoernooien te organiseren. Nu is ‘ie 16 jaar, al drie jaar ondernemer en helpt hij grote bedrijven met de blik van een jongere om meer omzet te behalen.

Zijn eerste bedrijf, Approved By Young Adult, startte Jort vanuit de gedachte dat zijn manier van denken op de een of andere manier waardevol zou kunnen zijn voor andere bedrijven. Omdat hij – geboren in het digitale tijdperk en nog geheel los van obstakels en regeltjes binnen bepaalde branches – op een compleet andere manier denkt. Als je als topmanager de jonge doelgroep niet begrijpt, dan kun je ook nooit een beleid maken dat bij hun wensen past, redeneert Jort.

Aan de directietafel

Eind vorig jaar voegde ‘ie aan zijn cv, De Hofnar toe. De bedoeling is dat niet alleen hij, maar ook andere jongeren, aanschuiven aan de directietafel. Met zijn plan ging Jort viral via LinkedIn, zit zijn agenda vanaf dat punt ramvol en maakt hij met zijn ideeën veel los bij bedrijven, overheden en onderwijsinstellingen. Zijn missie en visie wordt bovendien breed opgepakt door media als RTL Z en AD. Ook is hij succesvol gaan spreken. Op dinsdag 20 oktober deelt Jort zijn inspirerende kijk op zaken tijdens Trendship.

Ontdek Jort

Trendship DAY 2: 20 oktober, Leeuwarden