30 MEI 2024
Suikerunieterrein GRONINGEN
Tickets

/ Entrepreneurship

Ron Simpson

DAY 2

Iedereen kent Ron Simpson, Ron kent iedereen. Wat Ron doet, doet ‘ie met liefde. En dat is veel. The Avocado Show is zijn meest in het oog springende wapenfeit. Al voordat hij het restaurant opende gingen foto’s van de gerechten viral, tot aan The New York Times en nog honderden andere media aan toe.

Dagelijks staan gasten in de rij voor The Avocado Show en sliepen er zelfs fans bij de opening voor de deur. Wat Ron zo sterk maakt? Hij is één van de grootste als het gaat om creëren van campagnes en concepten. Grote bedrijven werken dan ook graag met hem samen. De kans is groot dat je één van zijn campagnes, voor merken als Red Bull, Nike, Sony en Bacardi, voorbij hebt zien komen.

Sterke en simpele concepten

Ron staat bekend om zijn sterke en simpele concepten die zichzelf uitleggen. Hij creëert ervaringen en producten die je aan al je vrienden wilt laten zien. Hij is creatief ondernemer, storyteller, levensgenieter en artiest ineen. Deze combinatie bracht hem naar 6 eigen bedrijven, 5 verschillende beroepen en ruim 100 merken in 52 landen. En dat alles in 10 jaar tijd.

Ontdek Ron

Trendship DAY 2: 20 oktober, Groningen en Leeuwarden