30 MEI 2024
Suikerunieterrein GRONINGEN
Tickets

/ Health

Susanne Baars

DAY 2

Elke dag telt voor het redden van mensenlevens, redeneert Susanne Baars, oprichtster en uitvoerend voorzitter van de technologische startup SocialGenomics MOONSHOT. Met MOONSHOT leidt ze de wereld in het bouwen van technologie om universele toegang tot levensreddende informatie en behandelingen te creëren voor elke persoon op aarde. Ze werd door NASA erkend als ‘young game changer’, aangewezen als One Young World Ambassador in Den Haag en heeft nog talloze andere benoemingen op haar naam staan.

Susanne groeide op in een medisch gezin. Als klein meisje hoorde ze de verhalen van haar vader, die meestal gingen over ouders met doodzieke jonge kinderen of mensen met een ernstige ziekte. Hadden we het maar geweten, dan hadden we het kunnen voorkomen, hoorde ze dan. Dit triggerde haar om jaren later te starten met MOONSHOT. Hiermee maakt ze levensreddende informatie toegankelijk voor iedereen.

Onmogelijke mogelijk maken

Susanne laat zien dat het onmogelijke mogelijk wordt door geloof, overtuiging en doorzettingsvermogen. Alle wereldbanen die haar worden aangeboden, Susanne is veelgevraagd, ten spijt. Susanne heeft één doel voor ogen en werkt in haar garage aan een technische oplossing voor één van de grootste problemen wereldwijd.

Ontdek Susanne

Trendship DAY 2: 20 oktober, Leeuwarden