30 MEI 2024
Suikerunieterrein GRONINGEN
Tickets

2019 / Trendship 2019: your choice, no excuses

Your choice, no excuses. Of je nu aan de top staat, professional bent of een CEO in de dop: jij bepaalt de koers. Iedere dag. Trendship stimuleert jou om te dromen wat je niet kan dromen, te gaan waar je niet kan gaan, te doen wat je niet kan doen en te zijn wie je niet kan zijn. Presteer het onmogelijke in jouw bedrijf, je leven en je toekomst.

 

Het thema van Trendship 2019 is groei. Praten we dan alleen over cijfers? Hell no! Trendship 2019 inspireert met informatie en inspiratie op het gebied van professionele groei én persoonlijke ontwikkeling. Daarmee is Trendship vol van vernieuwing en stimuleert het succesvol ondernemerschap op alle vlakken.

Impact maken

Trendship creëert al jaren maatschappelijke impact, maar gaat dit jaar ‘next-level’. Trendship 2019 omarmt zichzelf meer dan ooit als een creatieve hub. Er worden niet alleen serieuze noten gekraakt door de sprekers, tijdens de sidetracks van Trendship op dag 2 ga je ook zelf aan de slag. Schrijf je in voor workshops en leer niet alleen over de trends. Maak de trends.

Ontdek hier meer over Trendship 2019. Stay tuned voor het programma!