30 MEI 2024
Suikerunieterrein GRONINGEN
Tickets

2019 / Trendship schiet uit startblokken!

Afgelopen maandag om 10.00 uur klonk het startschot van de “Trendshipweek 2019”. We horen je denken: “Trendship begint toch woensdag?” En dat klopt, de twee main events van Trendship staan woensdag en donderdag op het programma. Trendship dijt echter verder uit dit jaar. Een spiksplinternieuwe samenwerking met de voormalige Battle of the Schools, een coproductie van het onderwijs en het bedrijfsleven, betekent dat Trendship bij de start van de week al uit de startblokken schoot.

 

Groei. Toen NDC mediagroep, organisator van Trendship, eerder dit jaar het jaarthema koos, was het zich er ook meteen van bewust dat het zichzelf een flinke uitdaging voorschotelde. En dus is Trendship zelf gaan groeien. Om te beginnen in de letterlijke zin: van een eendaags evenement groeit Trendship dit jaar naar een tweedaagse in MartiniPlaza Groningen.

 

Samenwerken

Trendship is samenwerkingen aangegaan. De Noordelijke Innovatie Award werd de Gamechangers Innovation Award en krijgt een plekje tijdens de dineravond voor 600 CEO’s en bestuurders op de openingsdag van Trendship. De Battle of the Schools, een 48 uur durende hackathon, gaat op haar beurt nu door het leven als de Gamechangers Student Award. En deze samenwerking heeft dus tot gevolg dat de term ‘Trendshipweek’ voor het eerst genoemd mag gaan worden. Deze clash tussen acht onderwijsinstellingen mondt uit op de slotdag van Trendship, waar de winnaar van de battle bekend wordt gemaakt.

 

Partners

Last, but definitely not least: Trendship heeft kwalitatief meer partners aan zich gebonden. Er zijn bijvoorbeeld nieuwe partnerships met TKP, YoungCapital, IT Academy Noord-Nederland, Ministerie van Defensie, Noorderlink en Store Support. En waar we op doelen met kwalitatief? De partners maken meer dan ooit Trendship zelf. De één brengt een innovatie op de Playground of staat voor de gemeenschappelijke uitdaging om 600 driegangendiners uit te serveren, de ander staat aan het roer tijdens haar eigen Inspiratiespecial of organiseert zelf een evenement binnen de kaders van Trendship.

 

Showtime

Op woensdag staat het dinerprogramma van Trendship op de agenda. Donderdag wordt dit gevolgd door een breed kennis- en netwerkfestival voor studenten, young en grown professionals. Check hier alle praktische ins en outs van Trendship.