30 MEI 2024
Suikerunieterrein GRONINGEN
Tickets

2020 / Trendship verplaatst naar 2021

Het innovatiecongres Trendship wordt verplaatst naar 2021. Organisator NDC mediagroep heeft daartoe besloten in het licht van de oplopende besmettingen, de aangescherpte maatregelen en groeiende onrust.

Trendship stond gepland op 19 en 20 oktober op meerdere locaties in Groningen en Leeuwarden. Samen met directe partners en stakeholders – afkomstig uit het bedrijfsleven, de overheid en het onderwijs – wordt de focus verlegd naar het voorjaar van 2021. Trendship richt zich op professionals van vandaag en morgen.

Up-close

De identiteit van Trendship werd de afgelopen jaren bepaald door grote namen, podia en bezoekersaantallen. Met de intrede van Covid-19 werd ook Trendship teruggeworpen naar de tekentafel en begon de zoektocht naar een nieuw concept, passend bij de ondernemende en innovatieve waarden van Trendship. In samenspraak met de partners werd gekozen voor een tweedaags live-model in twee steden, op tien locaties en verspreid over vijftien sessies. Hiermee koos Trendship voor een evenwicht tussen up-close – kleinere gezelschappen met ruimte voor interactie – en de letterlijke en figuurlijke ruimte.

Rust in de chaos

Waar zakelijke evenementen in deze tijden voornamelijk online de interactie zoeken, wil Trendship een positief signaal afgeven door live terug te keren. ‘Live’ heet bij Trendship elkaar recht in de ogen kijken. Hoewel het concept wendbaar is en flexibel genoeg om tegen een stootje te kunnen, neemt Trendship nu de verantwoordelijkheid. Belangrijker dan de gezamenlijke overtuiging om het uithangbord van ondernemerschap te zijn en de (Noord-Nederlandse) industrie draaiende te houden, is nu het creëren van rust in de chaos. Met behoud van het concept, en in samenwerking met partners, zoekt Trendship daarom een nieuw moment in 2021.