30 MEI 2024
Suikerunieterrein GRONINGEN
Tickets

2019 / Update line-up DAY 2: Anna Nooshin en Charlie MacGregor op mainstage

Wat doet ze niet? Anna Nooshin vlogt, presenteert, schrijft, onderneemt, lanceerde meerdere merken én werd vorig jaar door DeMedia100 uitgeroepen tot nummer 1 influencer van Nederland. Tijdens DAY 2 van Trendship op donderdag 17 oktober host deze alleskunner het grote podium. Hierop ontvangt ze onder meer Charlie MacGregor, oprichter en CEO van The Student Hotel. Tijdens Trendship vertelt Charlie hoe het kan dat The Student Hotel als een komeet gaat en als een magneet werkt op studenten, hotelgasten en het bedrijfsleven.

 

Anna Nooshin

Nummer 1 influencer

Op zevenjarige leeftijd vlucht Anna met haar zus en ouders van Iran naar Nederland. Ze hopt vervolgens van het ene asielzoekerscentrum naar het andere, om jaren later cum laude af te studeren in communicatiewetenschappen. Haar carrière begon met de oprichting van online magazine NSMBL. Met het succes van NSMBL groeide de afgelopen jaren ook het succes van Anna Nooshin haar persoonlijke merk. Op Instagram heeft ze inmiddels 881.000 volgers, ze lanceerde meerdere formats via haar YouTube-kanaal, kondigde pas aan het nieuwste seizoen van Hollands Next Topmodel te gaan presenteren en werkt succesvol met meerdere merken (zoals H&M en Hunkemöller) samen.

Anna’s geheim

Het geheim van Anna is net zo simpel als het moeilijk kan zijn: hard werken. Zo vertelt ze aan Glamour: “Hard werken is de sleutel tot alles. Alles waar je energie in durft te steken, groeit. Geef nooit op en neem nooit ‘nee’ als antwoord. En luister niet te veel naar anderen”.

Charlie MacGregor

Charlie MacGregor

May the student in you live forever

Je studententijd is de beste tijd van je leven. Hoewel hij zelf op z’n vijftiende stopte met school is Charlie MacGregor, oprichter en CEO van The Student Hotel, de eerste om dat te beamen. Maar hij stelt ook dat de studentenspirit helemaal niet hoeft te verdwijnen als je de universiteit of hogeschool verlaat. Het is dan ook niet voor niets dat zijn Student Hotel het motto draagt ‘May the student in you live forever’.

Studentenhotel

Charlie MacGregor is de selfmade man van The Student Hotel. Negen vestigingen zijn er nu, waaronder één in Groningen. In 2021 moeten dat er 41 zijn, onder meer in Barcelona, Rome en Berlijn. Wat tijdens de groei altijd is gebleven is de verrassende mix. Het bedrijfsleven, hotelgasten en studenten komen samen op één plek. En het werkt. De vibe ontdek je nergens anders. Zo vertelt Charlie aan Greater Venues: “Dat is juist onze aantrekkingskracht, ook voor de zakelijke markt. Ik praat veel met onze gasten, en toen ik een paar jaar geleden een terugkerend stel op leeftijd vroeg waarom ze voor ons kozen, antwoordde de vrouw: ‘you take my age away’. Dat vind ik prachtig. Daar doe ik het voor”.

Hier móet je bij zijn! Bestel hier je tickets voor Trendship DAY 2 en houd vooral onze website en social media in de gaten om op de hoogte te blijven van het programma.